Arai GP-7 FRP

GP-7 FRP

1.049,00 € Impostos inclosos
Producte sota comanda. No disponible en estoc actualment. Consultar termini a info@araimotorsport.es.

El successor de la respectada serie GP-6, el model de GP de Arai de major durada i èxit, el nou model GP-7 ja està disponible. Norma Snell SA2020 i FIA 8859-2015.

Talla

Comprados juntos habitualmente

GP-7 FRP
1.049,00 €
GP-7 FRP
14,45 €
GP-6 Screw Kit N/A
12,18 €
Delta Duct-4_Clear

Informació del producte

Arai GP-7 (FRP)

El successor de la respectada sèrie GP-6, el model de GP d'Arai de més durada i èxit, el nou model GP-7 ja està disponible.

S'ajusta a la nova norma Snell SA2020, així com a l'homologació FIA 8859-2015. S'ha utilitzat una construcció de laminat complex amb el cinturó perifèric patentat per Arai per a un reforç addicional, cosa que proporciona les millors característiques per a la capacitat de lliscament de la calota.

Calota exterior

La calota exterior rodona, suau i resistent és una característica que tenen tots els Arai. La capacitat de desviar lenergia funciona conjuntament amb la capacitat dabsorció del casc per maximitzar la protecció. Això deixa que el folre que absorbeix l'energia del casc s'encarregue de gestionar l'energia de l'impacte que sí que entra al casc.

Folre interior

El folre interior dEPS de densitat múltiple dArai, combinat amb la calota exterior de PB-cLc, ha creat un disseny de casc sense precedents. Les diferents densitats d'EPS s'uneixen a la perfecció en un únic folre de gruix uniforme que s'adapta tant al contorn suau de la calota com a la forma orgànica del cap del pilot per aconseguir un casc còmode amb gran visibilitat i capacitat de lliscament.

Coixinets

Els coixinets del Sistema de Contorn Facial (FCS-2) proporcionen un ajust increïblement còmode, però ferm, que bressola les galtes i embolica suaument sota la mandíbula per reduir l'elevació i limitar la intrusió de soroll des de baix. Hi ha disponibles mides de coixinets opcionals per ajudar a personalitzar l'ajust a les vostres necessitats específiques.

Els ancoratges roscats FHR M6 estan instal·lats a l'interior del casc per facilitar la instal·lació dels suports de pal FHR opcionals, si cal. El GP-7 també compta amb una peça central de barbeta extraïble per instal·lar fàcilment un sistema de beguda.

Altres característiques

El GP-7 (FRP) té un aspecte idèntic al de la versió SRC, ja que s'ha fabricat utilitzant el mateix utillatge, i ve amb 7 orificis a la part superior amb conductes de ventilació blancs, dos conductes TDF3 a la part davantera, tres conductes de llàgrimes al centre i un conducte XDB a la part posterior. Això optimitza el flux daire i manté el cap fresc durant la conducció. S'ha incorporat un nou mecanisme de pivot de la pantalla del Sistema d'Eix Variable (VAS) per baixar el punt de pivot de la pantalla i permetre alhora que la pantalla s'obri completament i deixi lliure la calota. S'utilitzen nous cargols de pivot de baix perfil, que requereixen l'ús d'una clau torx T20, que s'inclou per a comoditat.

255001101XS
0 Article
Informació addicional
Tipus casc Integral
Ús casc Carrera
Homologació FIA 8859-2015
Homologació Snell SA2020

Potser també us agrada

Més productes d' Arai