Compatibilitat

Compatibilitat

Tipus de visor

Tipus de visor

Visors

Àmplia gamma de visors per als cascos Arai de motorsport. Consulti la compatibilitat entre el seu casc i visor. Els visors són un element de seguretat imprescindible per als pilots. La seva correcta elecció pot marcar la diferència durant una competició.

Mostrant 46 productes

Veient 1-18 de 46 articles(s)

Més informació sobre Visors

En les competicions de motorsport amb monoplaces i karting, són obligatoris els cascos integrals amb visors. Aquest tipus de cascos també s'utilitzen a vegades en competicions de turismes i ral·lis.

Els visors ens protegeixen del vent, de l'enlluernament del sol i ens permeten tenir una correcta visibilitat durant tota la competició. A més d'això tenen un paper fonamental en la seguretat del pilot ja que ens protegeix d'impactes de pedres, insectes o fins i tot de peces d'altres cotxes. A més les viseres han de complir amb les normes antiincendis i han d'estar homologades per la FIA per a segons que tipus de competició.

Tots els visors disposen d'un tractament antibaf per a evitar la condensació durant la prova. És important que perquè no es perdin aquestes propietats es manipuli únicament pels extrems i es netegi acuradament amb un drap.

Disposem d'una àmplia gamma de visors oficials Arai, que permeten tant afrontar correctament qualsevol situació meteorològica com combinar amb els colors del teu casc. Consulta la compatibilitat dels visors amb el teu casc i els requeriments FIA de la competició en la qual participis.