Taula de talles i ajust del casc

L'ajust adequat del casc és vital per al rendiment d'un casc durant un impacte.

La millor protecció possible en cas de caiguda o accident només pot assegurar-se si el seu casc és de la talla correcta. Per a una protecció màxima, el casc ha d'ajustar-se correctament amb la corretja de la barbeta bé subjecta i proporcionar una visió perifèrica adequada.

Segueixi els següents passos per a determinar el casc correcte per a vostè:

Mesurar el cap és només un punt de partida. A causa de la variació de les formes, els caps que són aparentment de la mateixa grandària quan es mesuren amb una cinta poden no encaixar necessàriament en la mateixa grandària de casc. La circumferència del cap ha de ser mesura en un punt aproximadament a un centímetre per sobre de les celles en el front i en un punt en la part posterior del cap que resulti en la de major mesura possible.

Prengui diverses mesures. La mesura més gran és la que ha de considerar primer. Si usa un passamuntanyes o balaclava per al cap, sempre mesuri i ajust el casc amb ell lloc.

Quan s'ajusta correctament, el casc ha de ser usat en la part baixa de la cella, els ulls prop del centre de l'obertura dels ulls, resistint la part superior del cap amb una pressió uniforme i ferma al voltant, estreta sense punts de pressió excessiva.

Utilitzi una cinta de costura flexible i demani ajuda a un amic o familiar per a prendre les mesures més exactes. Afegeixi un centímetre a la mesura presa.

Taula de talles ARAI

Tingui en compte que no tots els cascos es fabriquen en totes les mesures disponibles.

TallaMesures (cm)
XXS51-52
XS53-54
S55-56
M57-58
L59-60
XL61-62
XXL63-64
XXXL65-66

Amb el casc posat i la corretja de la barbeta cordada i correctament ajustada, comprovi que el casc és de la seva talla i s'ajusta correctament.

Pas 1:

Comprovi que tots els coixinets de l'interior del casc estan en ferm contacte amb el seu cap però no li pressionen excessivament els coixinets del cap, els coixinets de les galtes i els coixinets del front.

Pas 2:

Amb el casc posat, subjecti'l fermament entre totes dues mans i mogui'l cap amunt i cap avall. Intenti girar el casc.

Aquests moviments han de fer que senti que la pell de la seva cara i el seu cuir cabellut es mouen pels moviments del casc. Si el casc es mou amb massa facilitat és que és massa gran.

Pas 3:

Amb el casc posat, agarri'l per la part de la barbeta i intenti llevar-li-ho del cap cap endarrere. Si pot fer-ho, el casc és massa gran o la corretja de la barbeta està massa solta.

Pas 4:

Agarri la part posterior del casc amb totes dues mans i intenti girar-lo cap endavant sobre el seu cap.

Si pot llevar-se el casc del cap d'aquesta manera, la corretja de la barbeta està massa solta o el casc és massa gran. Reajustament la corretja de la barbeta o, si és necessari, seleccioni una talla de casc més petita.

Si té qualsevol dubte sobre la talla correcta del seu casc si us plau, contacti amb nosaltres mitjançant el nostre formulari de contacte o telefoni'ns al 937 212 734 i el nostre equip li atendrà i solucionarà els seus dubtes.