Arai GP-7 SRC ABP delante
 Arai GP-7 SRC ABP detrás
Arai GP-7 SRC ABP delante
 Arai GP-7 SRC ABP detrás

GP-7 SRC ABP

4.499,00 € Impostos inclosos
Producte sota comanda. No disponible en estoc actualment. Consultar termini a info@araimotorsport.es.

Casc Arai GP7SRC ABP adequat per a les carreres en cabina oberta, per les seves propietats de protecció balística avançada (ABP).

Talla

Comprados juntos habitualmente

GP-7 SRC ABP
4.499,00 €
GP-7 SRC ABP
14,45 €
GP-6 Screw Kit N/A
12,18 €
Delta Duct-4_Clear

Informació del producte

Arai GP-7 SRC (ABP)

Estàndard FIA 8860-2018 GP-7 SRC ABP

Per començar, hi ha informació molt important que desitgem que conegui sobre els cascs Arai utilitzats a les curses. Des del més alt de la F1, on hem estat constantment involucrats des del 1984, fins als campionats de kàrting, passant per totes les categories intermèdies, Arai no crea "cascos de carreres" personalitzats per als pilots. Els cascs Arai que podeu veure a la pista, usats per qualsevol pilot de qualsevol categoria, són els mateixos disponibles al vostre concessionari Arai de confiança. Les característiques tècniques i els nivells de rendiment obtinguts pels nostres cascos a les pistes de carreres més prestigioses del món són el producte d'una dedicació profunda i un compromís constant dedicat a la protecció, refinat gràcies a dècades d'experiència: No hi ha dreceres.
Senzillament.

Estàndard FIA 8860-2018 GP-7 SRC APB (Advanced Ballistic Protection)

El nou GP-7 SRC és l'obra mestra absoluta capaç de combinar l'enginyeria, el rendiment i la comoditat d'Arai als nivells més alts. Compleix amb el nou estàndard FIA 8860-2018, pensat per ser el més segur del món dels cascos d'alta gamma utilitzats a les carreres de motor, així com un progrés en termes de protecció en comparació amb l'anterior FIA 8860-2010. La clau de l'increïble rendiment del GP-7 SRC és la seva calota exterior, construïda amb un teixit de fibra de carboni (CF) desenvolupat completament internament que combina els avantatges d'alta resistència i extrema lleugeresa del carboni, amb l'avantatge (que les fibres de carboni estàndard no han de ser extremadament flexibles (les fibres estàndard tendeixen a estellar-se o trencar-se en lloc de flexionar-se en impactar).

El resultat és un casc capaç de satisfer i superar les demandes dels pilots més exigents del món. La llista de característiques tècniques i tecnologies incloses a GP-7SRC és impressionant perquè, per a aquest casc i el seu usuari potencial, simplement ho ha de ser. Per a les curses de cabina oberta, l'APB GP-7 SRC afegeix protecció balística avançada gràcies a una calota construïda i desenvolupada per superar la prova balística exclusiva basada en especificacions militars.

GP-7 SRC APB

És capaç de resistir 225 grams de pes viatjant a 250 km/h. L'obertura de la pantalla a la versió ABP es redueix en 10 mm. Tingueu en compte que l'APB GP-7 SRC i el GP-7 SRC surten de fàbrica sense les entrades d'aire superiors (els orificis de ventilació es deixen oberts). Cada paquet contindrà un paquet amb diversos tipus de conductes de ventilació perquè el pilot pugui triar el més adequat segons la posició de conducció i les seves preferències. A continuació, els components inclosos:

  • Kit PED (Dispositiu de millora del rendiment) (conjunt de spoiler davanter i del darrere)
  • Kit de cargols (4 x torx, 4 x volandera i 1 x joc de plaques de pressió)
  • Kit de ventilació (7 x Tear Vent, 2 x TDF3, 1 x XDB2)
  • Conjunt d'ancoratge posterior
  • Tornavís Torx (T20)
  • Joc d'adhesius (2 x 11 cm, 2 x 9 cm amb pel·lícula d'emmascarament per a un disseny personalitzat, 2 x 5,5 cm)
251000001XS
0 Elements
Informació addicional
Tipus casc Integral
Ús casc Carrera
Homologació FIA 8860-2018-ABP

Potser també us agrada

Més productes d' Arai